Календар догађаја

пон уто сре чет пет суб нед
3
10
17
24

Ноћ књиге у Лагуни

Објављено петак, 08 јун 2018

У свим књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца 8. јуна од 17 сати до поноћи одржаће се 18. регионална манифестација Ноћ књиге под покровитељством Еуробанк Србија.
Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан гифт програм.

 

 

Попусти на Лагунина издања:

за куповину једне књиге биће 25%,
за две књиге 30%,
за три књиге 35%,
а за четири и више књига 40%.

Ноћи књиге су се придружили и други издавачи чије ће издања моћи да се купе са ценама сниженим до 20%: Агапе књига, Агора, Арете, Архипелаг, Бесна кобила, Боок, Клио, Чаробна књига, Дата статус, Дерета, Драслар, Евро Бу
к, Филип Вишњић, Финеса, Геопоетика, Глобосино, Хеликс, ИК Сезам Боок, Издавачка кућа Страхор, ЈРЈ, Космос издаваштво, Креативни центар, Лео Комерц, Лом, Макарт (Боока и Паладин), Миба Боокс, НИД Компанија Новости, Орфелин издаваштво, Паидеиа, Партенон, Пчелица издаваштво, Прополис Букс, Психополис, Публик практикум, Самиздат д.о.о., Службени гласник, Соларис, Српска реч, Сун промо, Урбан Реадс, Валера, Верба, Вукотић Медиа, Вулкан издаваштво и Задужбина Владете Јеротића.

Такође, за страна издања попуст ће бити 20%, док ће цена гифт асортимана бити снижена за 10%.

За свако плаћање бесконтактним Мастеркард или Маестро картицама, које мора бити извршено прислањањем картице на ПОС терминал на благајнама књижара Делфи на територији Србије за време догађаја Ноћ књиге, купци ће на поклон добити букмаркер, а сваки купац који изврши куповину у износу већем од 1500 динара ће на поклон добити и термос.

У току Ноћи књиге члански попусти Лагуниног клуба читалаца и количински попусти неће важити.

Ноћ књиге ће се одржати у 26 градова у Србији и региону, на 55 локација. Регионални карактер манифестацији дају Лагунини клубови читалаца у Бањалуци, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.

Ноћ књиге је манифестација која се од 2009. године одржава у Београду, Србији и региону. Два пута годишње, у јуну и децембру, за само неколико сати Лагунине клубове читалаца и књижаре Делфи посети неколико десетина хиљада читалаца и купаца. Интересовање за књигу, посећеност манифестације, квалитет и разноврсност понуде књига, као и неуобичајено велики попусти могу се поредити само са значајем који има Београдски сајам књига.