Илије Гарашанина 5, 11000 Београд 011/ 32 42 418 biblioteka@milutinbojic.org.rs

Олга Јечменица, дипломирани филолог. Уредник редовних програма библиотеке "Слободно код Бојића", "Круг Бојићевих читалаца", "Библиотеке у облацима" као и других садржаја (концерата, трибина и слично).

У Библиотеци "Милутин Бојић" ради од 1995. године на пословима библиотекара.  До сада је учествовала у организацији и реализацији многобројних програма, изложби, радионица, књижевних сусрета, како за децу тако и за одрасле. 
 
 

Карло Астрахан, романсијер и приповедач. Уредник редовних програма библиотеке, "Слободно код Бојића", "Библиотеке у облацима", "Чајанка у 7 код Бојића" и "Бојићев поетски кутак".

 

Објавио роман „Паганска књижара“ 2009. године за „Евро ђунти“. Роман је имао три издања. Идејни творац култне организације „Клуб 9“, настале 2003. године, која је извршила огроман утицај на све касније уметничке асоцијације мултимедијалног карактера. Године 2011. постао је председник Удружења уметника Србије. Оснивач традиционалних вајарских колонија у Пролом бањи, Сокобањи, Луковској бањи и Београду. Био је уредник у "Књижевној речи" и часопису "Култ". Дипломирао је маркетинг на Економском факултету.