Илије Гарашанина 5, 11000 Београд 011/ 32 42 418 biblioteka@milutinbojic.org.rs

НОВА ПОГОДНОСТ ЗА ЧЛАНОВЕ БИБЛИОТЕКЕ: СРЦ Ташмајдан даје попусте на пливање, клизање, кондиционирање

Попусти се односе на следеће програме:
- 30 одсто попуста на месечну карту за клизање у хали Пионир (до 30. априла 2013.). Цена: уместо реугларних 6.100 динара - цена за чланове Библиотеке 4.270 динара 
- 20 одсто попуста на месечну карту за програм „Кондиционирање“ (рад на тренажерима, комбиноване вежбе, базен, сауна, парно купатило) Цена: уместо регуларних 5.100 динара - цена за чланове Библиотеке 4.080 динара
- 20 одсто попуста на месечну карту за базен (у терминима за грађанство). Цена: уместо регуларних 5.100 динара  - цена за чланове Библиотеке 4.080 динара.
 
Подсетимо, Библиотека „Милутин Бојић“ јуче је обезбедила и попуст за своје чланове у Фитнес клубу „Аванти“, а од раније су ту погодности за куповину књига код седам издавачких кућа („Архипелаг“, „Клио“, „Мате“, „Плато“, „Прометеј“, „Sezam Book“, "Чекић"), као и право на поклон-књигу приликом наручивања прве књиге преко Нет књижаре (www.netknjizara.rs). 
Такође, попусти могу да се остваре у позоришту Атеље 212, као и код офталмолошких кућа „Ленсоптик“ и „Оптика Борча“, туристичке агенције „Сабра“, ветеринарске ординације „Петар центар“ и школе за стране језике „Тулумба“.
 
О свим погодностима детаљније информације могу да се пронађу на веб-сајту Библиотеке (www.milutinbojic.org.rs), у матичном одељењу у Илије Гарашанина 5, као и у свим осталим огранцима Библиотеке, који се налазе на територији општине Палилула.
 
Напомињемо да чланови Библиотеке „Милутин Бојић“ могу да подижу књиге у било којој библиотеци на територији града Београда, а само с нашом чланском картом могу да остварују наведене погодности.