×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 122

Маријана Грегоран

Објављено уторак, 08 јануар 2013

Огранак „Маријана Грегоран“, некадашње дечје одељење, основан је 1978. године. Од 2004. године ту је смештено Одељење за обраду и класификацију библиотечке грађе, које је до тада радило у просторијама Матичног одељења Библиотеке „Милутин Бојић“. Одељење је пресељено због потребе за већим простором и услед техничког и информационог развоја библитечког система.
Ово одељење обухвата простор од 100 квадратних метара, у коме се налази центар за електронску обраду књига и остале библиотечке грађе и депозит Библиотеке. Свака књига, као и некњижна грађа која уђе у библиотеку, мора проћи кроз ово одељење. Одељење обраде ради физичку обраду библиотечке грађе, електронску обраду, класификацију и инвентарисање исте. Тако обрађена грађа дистрибуира се у остале огранке, где књига и други некњижни материјал (CD-ови, DVD-ови) постају доступни корисницима. Одељење обраде располаже савременом технологијом која омогућава повезивање с базом података Библиотеке града Београда. Све што Одељење обраде уради можете видети на банеру BISIS, на сајту библиотеке www.milutinbojic.org.rs.

Бибилитекари: Наташа Јокановић, библиотекар за културно-образовну делатност

Гордана Петковић, библиотекар за обраду и класификацију библиотечке грађе

Радно време: понедељак-петак 8-15

Адреса: Салвадора Аљендеа 18

Телефон: +381 11 2756-988

За сва питања, примедбе, похвале пишите нам на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.