Илије Гарашанина 5, 11000 Београд 011/ 32 42 418 biblioteka@milutinbojic.org.rs

Огранак је привремено затворен због неусловности објекта!

Библиотека „Милутин Бојић“ у Крњачи је једина установа културе на територији Месне заједнице Дунавски венац, која броји око 11.000 становника.

Огранак „Дунавски венац“ основан је почетком 2005. године и својим радом даје печат пружању информација из области културе и образовања организовањем едукативно-забавних програма.
У свом фонду поседује око 5.000 публикација доступних свим узрастима - од стручне литературе и енциклопедија до литературе забавног карактера за одмор и разоноду.
Библиотека организује колективне посете предшколаца из вртића „Мимоза“ и успешно сарађује с ученицима Основне школе „Зага Маливук“ у оквиру радионице „Водич за одрастање“.
Од посебно значајних активности у просторијама наше библиотеке може се издвојити програм невладине организације за описмењивање Рома.

Књижничар: Гордана Ивановић

Број чланова: 640

Радно време:

Огранак је привремено затворен због неусловности објекта.
 

Адреса: Зрењанински пут 44

Телефон: +381 11 2718 001

За сва питања, примедбе, похвале пишите нам на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.